Ipoteză ciudată: va avea Volkswagen Passat o versiune coupe cu 2 uşi?

Autor: Oraan Mărculescu 08 aug. 2011 Știri auto
Ipoteză ciudată: va avea Volkswagen Passat o versiune coupe cu 2 uşi?

Conform germanilor de la Auto Bild, urmaşul lui Volkswagen Passat CC va apărea sub forma unui coupe cu doar 2 uşiVEZI AICI RANDĂRILE.

Pare o ipoteză cel puţin exagerată, din moment ce Passat CC are un succes foarte bun, iar în 2012 va primi un facelift în stilul berlinei Passat. Totuşi, sursele jurnaliştilor germani aduc un argument foarte bun: noua generaţie VW Passat va avea şi o versiune cabriolet.

Iar, din raţiuni de costuri cât mai reduse, Passat cabrio va fi derivat, fără modificări foarte mari, din versiunea coupe. În plus, cabrioletul va avea hardtop escamotabil, urmând a înlocui în gama Volkswagen actualul cabriolet VW Eos.

Interesant, se pare că feedback-ul pe care l-a primit conceptul Jetta NCC, de la Detroit 2010, a fost unul nesperat de bun, care i-a făcut pe germani să dea undă verde unui astfel de proiect mai convenţional. Conform altor surse, viitoarea generaţie Passat va avea versiunea sedan realizată în stilul mai life-style al actualului Passat CC, deci gama ar fi astfel unitară.

Oricum, până în 2015 mai avem 3 ani, în care deciziile ar putea fi schimbate radical (să nu uităm că o nouă criză economică bate la uşă). Deocamdată, voi ce credeţi:

ESTE VW PASSAT COUPE O IDEE MAI BUNĂ DECÂT VW PASSAT CC?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide