Ipoteze: model Seat bazat pe Audi A5 Sportback?

După ce spaniolii au făcut un rebadge precedentei generaţii Audi A4, transformând-o rapid în Seat Exeo, iată acum nişte schiţe care par să prefigureze un model Seat bazat pe Audi A5 Sportback. După aceeaşi reţetă a rebadge-ului.

Ipoteze: model Seat bazat pe Audi A5 Sportback? Ipoteze: model Seat bazat pe Audi A5 Sportback?

Conform imaginilor de pe blogul Jokeforblog, pare să fie vorba de un nou model Seat, dar bazat mai mult decât vizibil pe caroseria lui Audi A5 Sportback. De fapt, am putea spune că e chiar un Seat A5 Sportback...

Forma maşinii este clar cea de hatchback-coupe-cu-5-uşi, patentată de modelul german, dar elementele stilistice sunt luate din panoplia mărcii spaniole. Partea frontală este oarecum dominată de grila Seat, mai îngustă decât cea Audi, iar farurile au dimensiuni mai mici şi o formă pe care am mai văzut-o la recentul concept IBe, la Geneva 2010.

Mai adăugăm spoilerul cu o fantă destul de generoasă şi obţinem o imagine suficient de diferită faţă de A5 Sportback. Spatele contribuie şi mai mult la această diferenţiere, arătând foarte impozant şi beneficiind de stopuri subţiri, în partea superioară a marginii hayonului.

Per total, nu putem spune că vorbim de o maşină reuşită, dar măcar respiră suficient de mult individualism, deşi e clar că acest model Seat este doar un frate derivat din A5 Sportback. Rămâne de văzut dacă sunt doar schiţe făcute de vreun pasionat sau e vorba chiar de nişte schiţe oficiale.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.