Ipoteze: randări cu un posibil Hyundai Sonata Cabrio

Doar la americani a prins ideea cabrioletelor de mari dimensiuni, care să ofere patru locuri confortabile, dar şi un preţ suficient de accesibil pentru o maşină cabrio. Oare Hyundai va propune aşa ceva?

Ipoteze: randări cu un posibil Hyundai Sonata Cabrio Ipoteze: randări cu un posibil Hyundai Sonata Cabrio

Neaşteptatul Hundai Sonata face furori în America, stilul coupe cu patru uşi împreună cu designul proaspăt fiind un pariu reuşit pentru coreeni. Din păcate, planurile pentru Europa rămân, încă, un mister.

Şi, dacă tot suntem la capitolul tăcere oficială, de ce să nu dăm frâu imaginaţiei? Americanii de la insideline.com au făcut-o şi, luaţi de val, au imaginat, nici mai mult, nici mai puţin, decât o versiune decapotabilă a lui Hyundai Sonata.

Atenţie, vorbim de randări pe calculator, însă unele care arată foarte realist, nu-i aşa? vezi aici randările cu Hyundai Sonata Cabrio

Conform americanilor, acest nou model ar putea avea un succes foarte mare, dat fiind apetitul americanilor pentru acest gen de maşini: cabriolete de mari dimensiuni, cu mult spaţiu interior, dar cu un preţ mai mult decât rezonabil (sportivitatea sau imaginea premium nefiind esenţiale).

Ceea ce am descris mai sus este, de fapt, portretul robot al lui Chrysler Sebring Convertible, generaţiile precedente având un foarte mare succes la publicul american, şi nu numai. Însă falimentul şi reorganizarea mărcii americane au dus la decăderea acestei nişe de piaţă.

Noul Hyundai Sonata Convertible ar urma să beneficieze de un soft-top - o soluţie convenabilă atât din punct de vedere al costurilor, dar şi prin prisma designului (este foarte greu de integrat estetic un hardtop de dimensiuni mari). Spaţiul interior ar rămâne la cote foarte bune, coupe-ul cu patru uşi fiind un foarte bun exemplu în clasa medie a berlinelor americane.

Motorizările ar urma să fie preluate de la Sonata cu patru uşi, fiind vorba despre un 4 cilindri de 2,4 litri şi 200 CP sau de versiunea de top 2.0 turbo de 274 CP. Însă, pentru publicul unui astfel de automobil, nu performanţele contează, ci voiajele relaxante cu prietenii vara, precum şi un buget moderat.

Faţă de concurenţa europeană, cum ar fi Audi A5 Cabrio sau BMW Seria 3 Cabrio, un astfel de Hyundai Sonata Cabrio ar avea ca principal avantaj preţul mult mai mic, în condiţiile unui aspect foarte lăudat. Aşa încât, chiar dacă vorbim despre nişte ipoteze deocamdată, s-ar putea ca în maximum doi acest model să devină realitate. Şi încă una de succes.

Ţi-ai lua un Hyundai Sonata Cabrio?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.