Irakian prins în România cu permis auto fals. Cât l-a costat falsul document

Autor: Marius Vișan 02 sept. 2019 Știri auto
Irakian prins în România cu permis auto fals. Cât l-a costat falsul document

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi au oprit un autoturism înmatriculat în România, condus de cetăţeanul irakian în vârstă de 21 de ani, domiciliat în Bucureşti.

La controlul de frontieră, tânărul a prezentat  un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Irak.

Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, poliţiştii au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au observat că permisul de conducere în cauză este fals.

Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că a obţinut documentul prezentat la control de la un conaţional, în schimbul sumei de 3.000 de dolari.

În cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă  permis de conducere.

Citeşte şi

În Baia Mare a început producerea unui nou model de camion – GALERIE FOTO

Uită ce ştiai despre sensul giratoriu: la Otopeni avem reguli noi

Imagini şi detalii despre noul Volkswagen Golf 8

Accident evitat la limită. Reflexele foarte bune l-au salvat pe şofer de la un dezastru – VIDEO

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide