Ironic: CNADNR măsoară gradul de satisfacţie privind autostrăzile

În primul rând întrebarea ar fi: Care autostrăzi? În al doilea rând: Cât costă acest sondaj? Răspuns 37.000 euro.

Ironic: CNADNR măsoară gradul de satisfacţie privind autostrăzile Ironic: CNADNR măsoară gradul de satisfacţie privind autostrăzile

CNADNR vrea să îşi îmbunătăţească imaginea şi să măsoare „gradul de satisfacţie” a românilor în ce priveşte infrastructura rutieră, în special legată de autostrăzile de pe principalele coridoare de transport.

 Pentru asta, şefii CNADNR, instituţie din cadrul Departamentului pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Naţional condus de ministrul delegat Dan Şova, este dispusă să plătească aproximativ 37.000 de euro pentru o perioadă de patru luni.

Valoarea reprezintă suma a două contracte de achiziţie directă pe care CNADNR vrea să le încheie, fiecare, pe câte patru luni, ceea ce echivalează cu 440 de euro pe zi. Unul dintre contracte este pentru achiziţia de „servicii de consultanţă în gestiune marketing”, şi se numeşte „Construirea de strategii de imagine referitoare la activitatea CNADNR”.

În principiu este foarte bine să vezi ceea ce cred oamenii despre activitatea pe care o desfăşori. Însă, în cazul celor de la drumuri răspunsul ar fi trebuit să vină din numărul de kilometri de autostrăzi daţi în folosinţă. Şi din numărul de ore necesare traversării României. Deci cei 37.000 de euro cu siguranţă puteau să fie folosiţi în alte scopuri mult mai benefice.

Mai multe informaţii pe www.gândul.info

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.