Ironie dublă: Un călugăr beat a provocat un accident la Valea Călugărească

Un călugăr din Maramureş a provocat un accident pe DN1B, în Valea Călugărească, din cauză că nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de maşina din faţă. Din fericire, nu a fost nimeni rănit, dar călugărul s-a ales cu dosar penal, având o alcoolemie de 1,77 la mie.

Ironie dublă: Un călugăr beat a provocat un accident la Valea Călugărească Ironie dublă: Un călugăr beat a provocat un accident la Valea Călugărească

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova au declarat pentru Mediafax că accidentul s-a petrecut în Valea Călugărească. Cumva, pare cel mai potrivit loc în care se putea găsi un călugăr, având în vedere denumirea localităţii. Nu înţelegem însă de ce acesta conducea cu o îmbibaţie apropiată de coma alcoolică. Asta dacă nu luăm în considerare că la Valea Călugărească se află una dintre cele mai celebre podgorii din ţară - Dealu Mare.

Dincolo de aceste stranii coincidenţe, accidentul a fost unul banal. Călugărul de 43 de ani, de loc din Maramureş, nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autoturismul care circula în faţa sa şi l-a lovit. În urma impactului, nicio persoană nu a fost rănită.

Potrivit poliţiştilor, călugărul conducea sub influenţa băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 1,77 alcool pur în aerul expirat, aşa că pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului. Am putea spune că acum va trebui să apară în faţa unei instanţe lumeşti pentru a-şi explica fapta. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.