Isprava unui şofer român la volanul unui TIR de 18 metri, pe o autostradă din Italia - VIDEO

Ce se întâmplă dacă la intrarea pe autostradă îţi dai seama că eşti...

Isprava unui şofer român la volanul unui TIR de 18 metri, pe o autostradă din Italia - VIDEO Isprava unui şofer român la volanul unui TIR de 18 metri, pe o autostradă din Italia - VIDEO

 


Ce se întâmplă dacă la intrarea pe autostradă îţi dai seama că eşti pe o direcţie greşită? Majoritatea şoferilor "normali" vor răspunde că aştepţi până la prima ieşire.

Ei bine nu aşa a răspuns şi şoferul român din imagine. Acesta conducea un camion de 18 metri pe o autostrada din Massa Carrara, Italia. El a decis să facă o întoarcere folosind o mică deschidere aflată  în scuarul care desparte cele două direcţii de mers. Mai precis, s-a oprit mai întâi pe banda de urgenţă, apoi a virat stânga, reuşind să se strecoare cu camionul prin spaţiul acela spaţiu restrâns, scrie Poliziadistato.it

Poliţia l-a identificat şi prins pe şoferul român de 30 de ani. Acesta a fost trimis în judecată pentru punerea în pericol a siguranţa pe drumurile publice, a primit o amendă de 8.000 de euro şi a rămas fără permis. 

Isprava românului poate fi văzută în clipul de mai jos


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.