Istoria emblemelor

Schimbarea imaginii de marcă a fost des folosită pe parcursul istoriei fiecarui producător auto, acest lucru realizându-se cel mai bine prin schimbarea emblemei.

Istoria emblemelor Istoria emblemelor

Aţi fost vreodată curiosi să vedeţi cum arăta emblema de pe maşina voastră acum 50 de ani? Istoria a văzut numeroase schimbări în forma acesteia şi puţine sunt firmele producătoare ce au reuşit să-şi pastreze intactă emblema de la înfiinţare până astăzi. Vizitaţi galeria foto pentru a vedea cum au evoluat în timp logo-urile a numeroase firme producătoare de maşini.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.