Isuzu D-Max - primele imagini

Iată primele poze cu noul Isuzu D-Max, un model ce şi-a făcut debutul în Tailanda.

Isuzu D-Max - primele imagini Isuzu D-Max - primele imagini

Din păcate, nu au fost furnizate foarte multe informaţii cu privire la Isuzu D-Max. Oficialii au declarar doar că noul model va beneficia de o caroserie mai rigidă, în comparaţie cu modelul pe care-l înlocuieşte. Ca şi valori, cei de la Isuzu au mai spus că noua maşină va fi cu 42% mai rigidă, decât vechea generaţie, fapt care se va reflecta pozitiv în ceea ce înseamnă ţinuta de drum şi manevrabilitatea acesteia.

DIn punct de vedere al motorizărilor, sub capotă, maşina va avea un propulsor de 3,0 litri şi 177 CP, urmat de unul de 2,5 litri care va putea fi livrat în două variante de putere: 116 CP, respectiv 136 CP, cuplate la o cutie de viteze cu cinci rapoarte. Vânzarea noului Isuzu D-Max va începe în octombrie în Tailanda. Momentan, nu se cunosc informaţii privind comercializarea versiunilor în Europa.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.