Italia: constructori auto şi băncile acestora, amendaţi cu 678 mil. euro pentru constituirea unui cartel

Autoritatea antitrust din Italia a amendat cu 678 milioane de euro în jur de 20 de producători de automobile

Italia: constructori auto şi băncile acestora, amendaţi cu 678 mil. euro pentru constituirea unui cartel Italia: constructori auto şi băncile acestora, amendaţi cu 678 mil. euro pentru constituirea unui cartel

Autoritatea antitrust din Italia a amendat cu 678 milioane de euro în jur de 20 de producători de automobile şi băncile cu care aceştia erau în relaţie pentru a se fi înţeles cu privire la produse destinate finanţării vânzării de autovehicule, notează Le Figaro.

Autoritatea a scos la lumină o „alianţă unică, complexă şi continuă având drept obiect schimbul de informaţii sensibile privind cantităţile sau preţurile actuale sau viitoare“, se arată într-un comunicat al acesteia. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.