Jaf într-o benzinărie din Teleorman. Patru persoane, printre care un copil de 12 ani, au furat 22.000 de lei

Patru persoane, printre care un copil de 12 ani, au furat 22.000 de lei dintr-o benzinărie din Turnu Măgurele, informează Mediafax.

Jaf într-o benzinărie din Teleorman. Patru persoane, printre care un copil de 12 ani, au furat 22.000 de lei Jaf într-o benzinărie din Teleorman. Patru persoane, printre care un copil de 12 ani, au furat 22.000 de lei

Patru persoane, printre care un copil de 12 ani, au furat 22.000 de lei dintr-o benzinărie din Turnu Măgurele, informează Mediafax.

Profitând de neatenţia angajaţilor, care făceau schimbul de tură, cele patru persoane au furat 22.600 de lei.

Poliţiştii au fost sesizaţi printr-un apel la 112, iar cele patru persoane care plecaseră cu o maşină din benzinărie, au fost oprite în trafic, pe raza comunei Crângu.

Suspecţii au fost duşi la sediul Poliţiei pentru audieri, iar poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.