Jaguar a lansat noul XJ, model 2018, limuzina premium care se bate cu BMW 760Li şi Mercedes Clasa S65 AMG

Noul Jaguar XJ 2018

Jaguar a lansat noul XJ, model 2018, limuzina premium care se bate cu BMW 760Li şi Mercedes Clasa S65 AMG Jaguar a lansat noul XJ, model 2018, limuzina premium care se bate cu BMW 760Li şi Mercedes Clasa S65 AMG

XJ stă bine în producţia Jaguar şi nu dispare. SUV-urile nu sunt tot pe lumea asta, iar Jaguar nu-şi permite prin tradiţie să renunţe la limuzina-trofeu. Noul XJ, un fel de facelift cu mai multă tehnologie sesizabilă decât modificări evidente, o să aibă şi o versiune pe gustul celor mai excentrici cumpărători Mercedes şi BMW. O variantă pentru AMG-ul S65 şi 760Li. Vorbim de un V8  de 5 litri, turbo, cu 575 de cai putere (+25 în comparaţie cu modelul lansat în 2013). Acum, un Jaguar XJR (numele complet al modelului) atinge suta la oră în 4.4 secunde (cu 0.1, respectiv 0.5 secunde sub S65 AMG, respectiv 760Li). Pe afară, englezii au lucrat un pic la capotă (prizele de aer, spoilere faţă-spate, praguri şi prize aer mai jos în spoiler-ul faţă). Roţile sunt pe 20 de inci. Preţul de start pentru noua serie XJ  Facelift sunt de 67.000 de euro. 

JAGUAR XJR (GALERIE FOTO)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.