Jaguar are nevoie de tine pentru a-şi denumi viitorul „non-SUV” C-X17

Producătorul britanic Jaguar va aduce în arenă o nouă felină, una mare, dar pe care nu vrea s-o denumească în mod convenţional SUV. Desigur, există şi o explicaţie pentru asta...

Jaguar are nevoie de tine pentru a-şi denumi viitorul „non-SUV” C-X17 Jaguar are nevoie de tine pentru a-şi denumi viitorul „non-SUV” C-X17

În 2016, Jaguar va pune în producţie un model de serie bazat pe prototipul C-X17. Aceasta este o informaţie confirmată de reprezentanţii producătorului auto. O altă informaţie confirmată este cea că nu va fi un SUV.

Adică, în fine, va fi mare şi intimidant, doar că „un SUV Jaguar nu este posibil”, deoarece „SUV-urile şi 4x4-urile sunt pentru Land Rover”, a declarat boss-ul Jaguar Land Rover Ralf Speth pentru Autocar Magazine.

Nu este prima (şi sigur nici ultima) dată când un producător vine cu o denumire „mai atrăgătoare” pentru un vehicul încadrat destul de clar într-o clasă convenţională, însă neştiute sunt căile marketingului.

Tot ce avem de făcut acum, în aşteptarea frumosului mare Jaguar, este să-i găsim o denumire potrivită pentru această lume – menţionăm că „sports crossover” nu este valabilă, fiind prima formulă de prezentare pentru C-X17, însă nu una suficient de bună, pare-se. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.