Jaguar: cel mai apreciat constructor din Marea Britanie

Ultimul studiu realizat de J. D. Power pe un eşantion de 18.000 posesori de automobil a arătat că Jaguar este cea mai apreciată marcă de automobile din Marea Britanie.

Jaguar: cel mai apreciat constructor din Marea Britanie Jaguar: cel mai apreciat constructor din Marea Britanie

Compania J. D. Power a efectuat recent un studiu care arată că Jaguar este cel mai apreciat constructor din Marea Britanie. Studiul a fost efectuat pe un eşantion de 18.000 de posesori de automobile, de cel puţin doi ani, din Marea Britanie. Au fost analizate toate aspectele impotante, cum ar fi performanţa, desinul, nivelul de confort, fiabilitatea, dar şi nivelul de satisfacţie al serviciilor post-vânzare.

Jaguar a ocupat în urma acestui studiu locul întâi, o evoluţie semnificatifă faţă de anul 2011 când a fost declarat al treile producător de automobile preferat de britanici. Dacă ne raportăm la modele, Jaguar obţine la această clasa locul doi cu sedanul XF.

Adrian Hallmark - Global Brand Director Jaguar susţine că este foarte mulţumit de rezultatul studiului şi că este o onoare pentru companie să fie cea mai apreciată din Regatul Unit, acesta anunţând că Jaguar va investi şi mai multă energie pentru a menţine această opinie. Constructorul britanic a cunoscut o creştere a vâzărilor semnificativă în ultimii ani, în special pe piaţa din China unde s-au înregistrat creşteri de 60%, doar în 2011.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.