Jaguar devine partener al festivalului Untold

Publicul Untold 2018 va putea ...

Jaguar devine partener al festivalului Untold Jaguar devine partener al festivalului Untold

Jaguar devine partener al festivalului Untold. Acesta va asigura o flota electrică pentru linia principală a artiştilor prezenţi în România, în perioada 2-5 august 2018.

Jaguar susţine demersurile organizatorilor Untold în materie de responsabilitate socială, alaturandu-se astfel brandurilor ce propun publicului o abordare prietenoasa cu mediul prin experientele din cadrul festivalului. 

Publicul Untold 2018 va avea şansa de a admira şi testa în premieră naţională primul SUV complet electric al mărcii Jaguar: I-PACE.

Zece unităţi I-PACE vor fi prezente în cadrul festivalului în scop de test drive, expunere şi deservire artişti.

GALERIE FOTO CU JAGUAR I-PACE

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.