Jaguar F-Type Black a fost prezentat la Los Angeles

Englezii de la Jaguar au prezentat pe meleagurile Statelor Unite ale Americii noul F-Type Roadster, dar şi pachetul de personalizare „Black” pentru decapotabila britanică.

Jaguar F-Type Black a fost prezentat la Los Angeles Jaguar F-Type Black a fost prezentat la Los Angeles

Jaguar a prezentat la Salonul Auto Los Angeles 2012 varianta „Black” a decapotabilei F-Type, alături de noul XFR-S. Jaguar F-Type Black vine cu o serie de tuşe stilistice care ar trebui să îl diferenţieze de un F-Type standard.

Printre noutăţile aduse de pachetul „Black” se numără un volan sport cu partea de jos dreaptă, accente negre lucioase pentru unele elemente din interior şi finisaje negre pentru grila radiatorului şi gurile de aerisire laterale.

Varianta de echipare „Black” va fi disponibilă doar împreună cu culorile Ultimate Black (negru), Polaris White (alb), Italian Racing Red (roşu), Rhodium Silver (argintiu), gri şi Firesand (portocaliu).

Atât modelele cu motorul V6 de 3,0 litri, cât şi cele cu propulsorul V8 de 5,0 litri vor putea avea parte de modificările stilistice discrete aduse de pachetul „Black”.

Deocamdată, detaliile precum preţul pentru kitul „Black” şi numărul de exemplare care vor fi disponibile în această configuraţie nu au fost publicate.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.