Jaguar F-Type intră pe teritoriul sportivelor cu tracţiune integrală

Superbul Jaguar F-Type Coupe va fi disponibil, în curând, cu un sistem de tracţiune integrală. Cu alte cuvinte, dacă nu o să vrei să mergi peste tot în derapaje, Jaguar are grijă de tine.

Jaguar F-Type intră pe teritoriul sportivelor cu tracţiune integrală Jaguar F-Type intră pe teritoriul sportivelor cu tracţiune integrală

Jaguar F-Type Coupe a fost, până acum, disponibil doar cu tracţiune spate. Şi da, tracţiunea spate îţi poate oferi găleţi de adrenalină dacă ştii ce faci la volan. Dar poate unii şoferi nu vor să ajungă la destinaţie cu palmele umede şi cu spatele transpirat de la cât au avut de muncit cu fundul animat al unui F-Type care are tendinţa să meargă mai mult într-o parte decât înainte.

Fii fără griji, însă, fiindcă Jaguar a anunţat că va lansa, la Salonul Auto Los Angeles 2014, versiunea cu tracţiune integrală a lui F-Type Coupe. Pe lângă plusul de aderenţă, noul F-Type AWD vine şi cu o acceleraţie ceva mai bună (0,1 secunde în minus) decât a fratelui cu tracţiune spate.

Pe lângă sistemul de tracţiune integrală, Jaguar a anunţat că a format un parteneriat cu cei de la Bloodhound Project, care vor să atingă o viteză maximă de 1.000 de mile pe oră (1.609 km/h) pe uscat.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.