Jaguar F-Type ne bruschează timpanele cu un V8 care sună infernal. VIDEO

Asiguraţi-vă că aveţi o pereche de căşti pe urechi în momentul în care decideţi să daţi play videoclipului de mai jos. Împrumutaţi de la un coleg, faceţi orice, pentru că Jaguar F-Type ţine o simfonie în V8.

Jaguar F-Type ne bruschează timpanele cu un V8 care sună infernal. VIDEO Jaguar F-Type ne bruschează timpanele cu un V8 care sună infernal. VIDEO

O să facem rapid un sumar la elementelor care constituie decorul acestui videoclip, pentru că - să ne credeţi pe cuvânt - tot farmecul este coloana sonoră, de care se ocupă V8-ul de 542 CP care propulsează noul Jaguar F-Type R.

Aşadar, personaj principal - Jaguar F-Type, decor - Monaco şi un microfon HD care să înregistreze sunetul divin care iese prin evacuări. Publicul suntem noi, cei fascinaţi de răgetul impunător, aşa că vă dorim audiţie plăcută:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.