Jaguar F-Type V6 vs V8. Care SUNĂ mai bine? VIDEO

Cei de la Jaguar ne oferă un exemplu despre cum putem face diferenţa auditivă între două motoare extrem de puternice, dar cu personalitate diferită. Care dintre ele sună mai bine, V6-le, sau V8-ul? Voi decideţi.

Jaguar F-Type V6 vs V8. Care SUNĂ mai bine? VIDEO Jaguar F-Type V6 vs V8. Care SUNĂ mai bine? VIDEO

Cum urlă 380 de cai-putere? Dar 480 cai-putere? De fapt, întrebarea este greşită.

Întrebarea corectă este cum sună un motor V6 de 3 litri, supraalimentat, care îşi pune la treabă cei 340/380 de cai-putere şi cuplul de 460Nm pentru a rupe aderenţa şi a propulsa noul roadster Jaguar de la 0-100 km/h în sub 5 secunde. Dar şi cum sună un motor V8 de 5 litri, şi el supraalimentat, care dezvoltă 495 cai-putere şi 625 Nm.

Avem răspunsul mai jos, într-un video clip care ne încântă toate simţurile, nu doar auzul. Profitaţi de ocazie şi aruncaţi un ochi şi în galeria foto, avem acolo wallpapere noul cu Jaguar F-Type!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.