Jaguar îşi va lansa producţia într-o ţară vecină României

Producătorul auto Jaguar Land Rover îşi va lansa activităţile ...

Jaguar îşi va lansa producţia într-o ţară vecină României Jaguar îşi va lansa producţia într-o ţară vecină României

Producătorul auto Jaguar Land Rover îşi va lansa activităţile de producţie în cadrul parcului industrial situat în apropiere de Nitra, Slovacia, la începutul lunii septembrie, potrivit Slovak Spectator.

În acelaşi timp, compania intenţionează să-şi pregătească angajaţii în cadrul noii Academii de Pregătire, deschisă direct în Nitra. Investind 7,5 milioane de euro, compania vrea să evite un posibil deficit de forţă de muncă pe viitor. Jaguar Land Rover are în prezent 1.300 de angajaţi, dintre care 97% sunt slovaci.

Sursă: Ziarul Financiar

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.