Jaguar Land Rover plănuieşte concedierea a 5.000 de persoane

Reduceri de personal: Unul dintre cei mai mari producători auto concediază 5.000 de persoane

Jaguar Land Rover plănuieşte concedierea a 5.000 de persoane Jaguar Land Rover plănuieşte concedierea a 5.000 de persoane

Jaguar Land Rover plănuieşte să anunţe „mii de concedieri” în noul an, ca parte a unui plan menit să reducă costurile cu aproape 3 miliarde de dolari şi să protejeze compania de riscurile Brexitului, în contextul în care vânzările din China au scăzut, iar clienţii se îndepărtează de motoarele diesel, potrivit The Guardian.

Cel mai mare producător britanic din industria auto are circa 40.000 de angajaţi în Marea Britanie şi a renunţat deja la 1.000 de angajaţi zilieri de la fabrica din Solihull unde produce Range Rover şi Land Rover Discovery SUV.

Mai mult, producătorul a redus programul de lucru pentru mai mulţi angajaţi.

Producătorul plănuieşte serii suplimentare de concedieri după ce compania, deţinută de conglomeratul indian Tata, a înregistrat pierderi de peste 100 de milioane de dolari în T3.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.