Jaguar X-Type Facelift

Şi asta într-un mod clar. Pentru că cele 500 de modificări aduse noului model sunt aproape ascunse ochiului liber.

Jaguar X-Type Facelift Jaguar X-Type Facelift
Pentru un ochi neavizat modificările aduse la noul model sunt aproape inexistente. Chiar şi aşa, un simplu pasionat de maşini va fi atras pe stradă de noul model care deşi la prima vedere nu pare sa fie cu nimic modificat, schimbările de detaliu îi vor crea senzatia de nou. Faceliftul tărziu are rolul de a mai menţine pe linia de plutire vânzările unui model vechi de 6 ani cu o platformă tehnică apărută prima oară pe Ford Mondeo în 2001.

Şi totuşi diferenţe de ordin estetic există, putând observa spoilerele modificate, noi oglinzi cu semnalizatoare integrate, o grilă în premieră şi sigle schimbate. În interior, noul X-Type  ne întâmpină cu ceasuri de bord modificate şi noi ambianţe. Schimbările mecanice sunt limitate la o nouă transmisie automată cu şase rapoarte ce va fi montată pe propulsorul de 2,2 litri diesel. Atât versiunea sedan cât şi cea estate vor intra la vânzare în UK din martie 2008, urmând ca din aprilie să fie prezente şi in restul Europei.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.