Jaguar XF Estate este confirmat

Zvonurile privind dezvoltarea unei versiuni Estate a modelului XF au fost confirmate oficial de către Andrew Whyman, inginerul şef al proiectului XF.

Jaguar XF Estate este confirmat Jaguar XF Estate este confirmat

Andrew Whyman nu a menţionat însă când va fi gata de lansare versiunea în 5 uşi. Acesta a ţinut să precizeze faptul că ar trebui să ne aşteptăm la ceva cu totul special.

"Ian Callum, şeful departamentului de design Jaguar, va pregăti ceva diferit pentru acest model." spune Andrew.

Cel mai probabil, principala piaţă de desfacere pentru versiunea estate a Jaguar-ului va fi cea europeană, unde va avea de înfruntat adversari cu o vechime considerabilă în "stilul" break, precum BMW Seria 5 Touring, Audi A6 Avant, sau Mercedes E-Class Estate.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.