Jaguar XF - lansare naţională

În seara de miercuri 26 martie, Premium Auto a lansat oficial pe piaţa noastră noua berlină premium Jaguar XF, într-un stil propriu şi extravagant.

Jaguar XF - lansare naţională Jaguar XF - lansare naţională
Jaguar XF - lansare naţionalăÎn incinta clubului Fratelli din Bucureşti, Premium Auto a oferit invitaţilor la eveniment un show demn de marile scene ale modei. Astfel, apariţia maşinii pe scenă a fost precedată de două prezentări de modă, atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei.

Eleganţa şi stilul nonconformist al ţinutelor au anunţat, practic, elementele pe care Jaguar XF le aduce în competiţia cu berlinele premium de clasă mare. Automobilul are un aspect majestuos şi un interior luxos, stilul apropiindu-se de al unui coupe cu patru uşi, iar gadgeturile interioare nu lipsesc - cel mai important fiind controllerul cutiei de viteze automate.

http://www.promotor.ro/articol/892145/noutati/prezentari/jaguar-xf-primul-video Motorizările oferite pentru Jaguar XF în România sunt de top. Propulsorul de bază este dieselul commonrail V6 de 2,7 litri şi 207 CP, preţul de pornire fiind de 48.195 euro (cu TVA). Oferta este completată de un motor V6 pe benzină, de 3,0 litri şi 238 CP, cu acelaşi preţ de bază. Pentru amatorii de V8-uri există propulsorul de 4,2 litri, în două versiuni: normal aspirat (298 CP, preţ de bază 61.285 euro) şi dotat cu compresor mecanic (416 CP, 80.325 euro).
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.