Jaguar XF - Rechemare în service

Producătorul britanic se vede nevoit să recheme în SUA aproape 10.000 de modele XF cu probleme la sistemul de centuri de siguranţă.

Jaguar XF - Rechemare în service Jaguar XF - Rechemare în service

E adevărat, am exagerat. Nu sunt 10.000 de modele, ci doar 7900 de sedanuri XF model 2009 cu defecte la centura de siguranţă spate. Deşi Jaguar a declarat că nu au fost raportate accidente sau vătămari corporale ca urmare a acestei probleme, National Highway Traffic Safety Administration a atras atenţia că în eventualitatea unui accident, centurile spate nu vor reţine cum trebuie pasagerii putând duce la accidentări nedorite.

Modelele cu probleme vor reveni în service, acolo vor fi analizate şi eventual reparate. Gratis.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.