Jaguar XF - startul producţiei

Pentru Jaguar, data de 27 noiembrie 2007 va reprezenta de acum încolo începutul unei noi ere, o dată cu ieşirea primului Jaguar XF de pe liniile de montaj de la fabrica din Castle Bromwich.

Jaguar XF - startul producţiei Jaguar XF - startul producţiei
Presa britanică este foarte mândră de noul model, Jaguar XF fiind proaspătul deţinător al trofeelor "Design of the Year" din partea Autocar şi "Interior of the Year Award" din partea revistei CAR.

Primul exemplar care a ieşit azi pe porţile uzinei britanice este vopsit într-un gri "Vapour Grey! şi beneficiază de motorizarea SV8 de 4,2 litri, dotată cu compresor. Maşina este, de altfel, o donaţie făcută jaguar Daimler Heritage Trust Collection, unde îşi va găsi locul alături de modele istorice, de la Grafton Phaeton din 1897 până la ultimul exemplar E-Type, din 1974.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.