James Bond, acestea sunt maşinile de care trebuie să te fereşti în Spectre

În cazul în care ai trăit într-o peşteră, îţi aducem aminte că la sfârşitul lui 2015 o să apară un nou film din seria James Bond, numit Spectre. Şi, după ce am văzut cum arată maşina agentului 007 din acest film, a venit timpul să vedem şi vehiculele băieţilor răi.

James Bond, acestea sunt maşinile de care trebuie să te fereşti în Spectre James Bond, acestea sunt maşinile de care trebuie să te fereşti în Spectre

În noiembrie 2015, o să putem vedea la cinema cel mai nou film din seria James Bond, denumit Spectre. Şi, în cazul în care nu ştiai deja, lui James Bond îi plac maşinile. Mult.

Ei bine, ştim deja ce o să conducă Daniel Craig în cea mai proaspătă poveste a agentului 007, iar acum a venit vremea să vedem cu cine şi mai ales cu ce o să se ia Bond la întrecere.

Iată-le, în toată splendoarea lor. Trei bucăţi de inginerie britanică, unele care sunt disponibile în showroomuri, altele care n-au apucat viaţa de serie. Mai exact, avem de-a face cu conceptul hibrid Jaguar C-X75, care ar fi trebuit să intre în producţie, dar care nu a mai prins trenul. Apoi, vin un Land Rover Defender şi un Range Rover Sport SVR, ambele modificate pentru a face loc pentru anvelope imense de 37 de inci.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.