Jandarmeria deszăpezeşte Capitala. Au locuri libere pentru doritori

De fiecare dată, folosim forţa ...

Jandarmeria deszăpezeşte Capitala. Au locuri libere pentru doritori Jandarmeria deszăpezeşte Capitala. Au locuri libere pentru doritori

Jandarmii ies mâine la deszăpeşit în Bucureşti. Au făcut chiar şi un eveniment pe Facebook, aşa că volunarii sunt liberi să le dea o mână de ajutor. ”Aducem primăvara cu forţa!” se numeşte iniţiativa. Instituţia încearcă astfel să mai ”spele” din imagina publică.

Citeşte şi EMERGENCY SALE! Un BMW X6 la un preţ care te face să-ţi vinzi maşina şi să te împrumuţi pentru a-l avea

Iată mesajul pe care îl au pentru cetăţeni:

De fiecare dată, folosim forţa pentru că suntem nevoiţi, nu pentru că ne dorim neapărat. O folosim pentru a proteja sau a ajuta.Aşa că mâine, pe #1Martie, ieşim în stradă, cu toată forţa, să deszăpezim cele mai mari spitale pentru copii, din Bucureşti, iar tu te poţi alătura nouă dacă doreşti.

Lista spitalelor şi orele la care vom fi prezenţi acolo:
1. Spitalul Clinic de Urgenţă pentru copii „Grigore Alexandrescu“ - ora 10:00
2. Spitalul Clinic de Urgenţă pentru copii "Marie Curie“ - ora 13:00

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.