Jay Leno şi-a luat Chellenger SRT8

Recent, Jay Leno şi-a achiziţionat noul muscle car american, Dodge Challenger SRT8, maşină care se adaugă impresionantei colecţii din garajul starului american, care mai deţine un Challenger special din 1970.

Jay Leno şi-a luat Chellenger SRT8 Jay Leno şi-a luat Chellenger SRT8
Ce reclamă mai bună pentru cei de la Dodge decât faptul că Jay Leno are acum în garaj un Dodge Challenger SRT8 nou-nouţ şi negru?! Poate că Leno nici nu l-a cumpărat, ci l-a primit de la constructorul auto american, tocmai pentru reclama pe care i-o poate face starul cu un garaj de sute de maşini speciale.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.