Jean Todt a demisionat

Conform Reuters, Jean Todt a părăsit conducerea Ferrari, locul său urmând a fi luat de Amedeo Felisa, General Manager.

Jean Todt a demisionat Jean Todt a demisionat
Într-un comunicat emis de compania Ferrari se arată că Jean Todt şi-a dat demisia din funcţia de conducere a mărcii de lux, poziţie ocupată din 2006. Locul său urmează să fie luat de managerul general Ferrari, Amedeo Felisa.

De numele lui Jean Todt este legată perioada de glorie din Formula 1 a echipei Ferrari, avându-l ca pilon central pe Michael Schumacher, în perioada 1999-2004 fiind câştigate nu mai puţin de şase titluri mondiale.

Jean Todt va rămâne în consiliul de conducere al mărcii italiene, dar va fi numit şi preşedinte onorific al Ferrari Asia şi Ferrari Europa de Vest. Totodată, Montezemolo i-a cerut să se ocupe şi pe viitor de proiectele speciale din motorsport ale Ferrari.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.