Jean Todt a demisionat

Autor: Oraan Mărculescu 19 mart. 2008 Știri auto
Jean Todt a demisionat

Într-un comunicat emis de compania Ferrari se arată că Jean Todt şi-a dat demisia din funcţia de conducere a mărcii de lux, poziţie ocupată din 2006. Locul său urmează să fie luat de managerul general Ferrari, Amedeo Felisa.

De numele lui Jean Todt este legată perioada de glorie din Formula 1 a echipei Ferrari, avându-l ca pilon central pe Michael Schumacher, în perioada 1999-2004 fiind câştigate nu mai puţin de şase titluri mondiale.

Jean Todt va rămâne în consiliul de conducere al mărcii italiene, dar va fi numit şi preşedinte onorific al Ferrari Asia şi Ferrari Europa de Vest. Totodată, Montezemolo i-a cerut să se ocupe şi pe viitor de proiectele speciale din motorsport ale Ferrari.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide