Jeep JT Concept

Cei de la Jeep vor să atragă atenţia asupra capacităţilor în teren accidentat ale propriilor modele printr-un concept ce urcă practic munţii.

Jeep JT Concept Jeep JT Concept

Noul show-car are o caroserie de pick-up, ameninţând parcă dominaţia Ford Ranger în acest segment. Evident, cei de la Jeep nu au precizat dacă JT Concept a fost construit doar ca un simplu prototip sau are rolul de a testa opinia publică privitor la apariţia unui Jeep pickup.

Lansarea oficială va avea loc cu ocazia Sema Show 2007 şi spre deosebire de multe alte modele prezentate la expoziţia din Las Vegas, JT Concept poate să urce munţi, asa cum puteţi vedea în pozele din galeria foto.Noul model este construit pe baza platformei Wrangler Unlimited, beneficiind de o gardă la sol mărită cu 8 cm, cauciucuri de noroi BG Goodrich şi troliu Ramsez 9500.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.