Jeep Wrangler by Mopar

Special pentru posesorii de Jeep Wrangler, noul model este disponibil cu mult, foarte mult crom, graţie diviziei Chrysler de producţie şi distribuţie piese after-market, Mopar.

Jeep Wrangler by Mopar Jeep Wrangler by Mopar
Noul Jeep Wrangler devine şi mai american prin garnisirea caroseriei cu elemente cromate. Mopar le oferă clienţilor amatori de spiritul "american shine" o nouă grilă, bineînţeles cromată. Pentru ca setul să fie complet, Mopar mai oferă în kitul exterior jante, oglinzi retrovizoare şi terminaţia sistemului de evacuare, toate cromate. Grila cromată este instalată în doar 20 de minute şi costă 300 de dolari.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.