Jessi Combs a murit în timp ce încerca să devină cea mai rapidă femeie din lume. Avea 800 de km/h în momentul impactului

Jessi Combs a vrut să stabilească un nou record de viteză mondial.

Jessi Combs a murit în timp ce încerca să devină cea mai rapidă femeie din lume. Avea 800 de km/h în momentul impactului Jessi Combs a murit în timp ce încerca să devină cea mai rapidă femeie din lume. Avea 800 de km/h în momentul impactului

Jessi Combs, pilot profesionist şi vedetă TV, cunoscută pentru emisiuni precum "Myth Busters" şi "Overhaulin", a murit la vârsta de 36 de ani, în timp ce încerca să stabilească un nou record de viteză mondial, în deşertul Alvord din statul american Oregon, potrivit MEDIAFAX care citează The New York Times.

Jessi Combs a murit în timp ce încerca să stabilească un nou record de viteză mondial pe uscat. Accidentul a avut loc marţi, în jurul orei locale 16.00, pe locul unui fost lac din Deşertul Alvord, iar Combs a murit pe loc.

Jessi a reuşit să atingă la volan viteza de 800 de kilometri la oră, dar a pierdut controlul vehiculului în deşertul Alvord din Oregon, SUA.

Viteza a fost una dintre pasiunile lui Jessi Combs, femeia care a intrat în istorie datorită recordului pe care-l deţinea. În trecut, pilotul a reuşit să atingă viteza de 777 de kilometri la oră, iar marţi a încercat să-şi doboare propriul record.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.