Jet Car

De multe ori când eşti la grătar focul se aprinde greu cu un simplu chibrit. Ai nevoie de hârtie, de lipsa vântului, un adevarat chin. Nu mai bine încerci să aprinzi focul cu maşina?

Evident, nu cu orice maşină. Ci cu una dotată cu un jet-engine. Pe lângă o aprindere foarte uşoară a focului pentru grătar, alte avantaje ale propulsorului ar fi acceleraţia fulminantă, aspectul de bling bling cu after-burnerele pornite sau posibilitatea de a-ţi lasă partenerul de liniuţă cu faţă picată. Sau mai bine zis topită. Există şi mici neajunsuri în ceea ce priveşte costurile de întreţinere sau confortul fonic, însă privirea adversarului în oglindă este nepreţuită. Îar în timpul liber poţi să aprinzi un foc de tabară. Un mare foc de tabară.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.