JJAD 001 - o nouă sportivă britanică

Fostul designer şef de la McLaren, Jim Dowle, are planuri pentru un automobil sportiv uşor, care să concureze direct cu Lotus Exige. Numele proiectului: JJAD 001.

JJAD 001 - o nouă sportivă britanică JJAD 001 - o nouă sportivă britanică
JJAD 001 - o nouă sportivă britanicăAutomobilul conceput de firma britanică de design JJAD, deţinută de fostul designer şef al McLaren, Jim Dowle, se doreşte un coupe sportiv ultra-light: acesta ar urma să cântărească doar 870 kg, datorită utilizării intensive a aluminiului şi fibrei de carbon.

JJAD 001 - o nouă sportivă britanicăMaşina aminteşte întrucâtva de celebrul McLaren F1, atât prin modul de deschidere a portierelor, cât şi prin unele elemente stilistice. Deocamdată nu a fost ales un propulsor care să echipeze acest model, însă, dat fiind caracterul fun al unei asemenea maşini, proiectanţii declară că sunt suficienţi maximum 200 CP pentru a pune în mişcare automobilul.

Preţul estimat pentru viitorul model se cifrează în jurul valorii de 46.000 euro, comparabil cu Lotus Exige, de exemplu.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.