Joc online 3D, cu Nissan Juke

Nissan a lansat Stage JUK3D, un modul online care oferă utilizatorilor săi ocazia de a conduce şi de a descoperi noul Juke.

Jocul 3D cu Niisan Juke, încearcă să fie cât se poate de realist, pentru o asemenea aplicaţie flash, utilizând ultima tehnologie de la Adobe. Maşina poate fi customizată după bunul plac al utlilizatorului, aceasta putând fi modificată atât la exterior cât şi în interior, transformînd-o în Juke-ul visat.

Partea cu adevărat interesantă se "dezlănţuie" odată cu apăsarea butonului "Drive". Aici, veţi avea de făcut o cursă 3D la bordul lui Nissan Juke. Evident că partea socială nu a fost uitată, utilizatorii având posibilitatea de a-şi invita prietenii la o "liniuţă" virtuală, comparându-şi timpii realizaţi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.