Jocul Carmageddon revine pe piaţă

Carmageddon, renumitul joc de curse post-apocaliptice, în care jucătorii primesc puncte dacă reuşesc să accidenteze mortal pietonii de pe străzi, anunţă o nouă continuare care va fi facută publică pe data de 1 iunie.

Jocul Carmageddon revine pe piaţă Jocul Carmageddon revine pe piaţă

În urma apariţiei unui contor pe site-ul oficial www.carmageddon.com, foarte multă lume a început să speculeze pe marginea eventualelor planuri ale publisher-ului Square Enix de a aduce la lumină din nou franciza Carmageddon.

Mulţi au dat ca sigură anunţarea unui al patrulea joc al seriei la E3 2011, având în vedere atenţia din ce în ce mai mare pe care publisher-ul nipon a arătat-o în ultima vreme faţă de piaţa de jocuri vestică (Square Enix urmează să publice titluri precum Dungeon Siege III, Deus Ex: Human Revolution sau Hitman: Absolution). Iată că aceste zvonuri s-au dovedit a fi doar parţial adevărate: seria Carmageddon se pare că va primi o continuare, însă aceasta nu va avea nimic de-a face cu Square Enix.

Departe de ochii lumii, producătorul jocului iniţial - Stainless Games - se pare că a negociat în secret cu cei de la Square Enix, preluând din nou drepturile asupra seriei Carmageddon. Astfel, noul joc va fi cel mai probabil produs tot de aceştia, Stainless Games, între timp, reprofilându-se pe realizarea de titluri bazate pe IP-uri (proprietăţi intelectuale) deja existente (Magic: The Gathering sau Risk), destinate distribuţiei digitale.

Citeşte mai multe pe www.go4games.ro!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.