Jonny Reid conduce noul Volvo S60 legat la ochi

Iată aici un filmuleţ plin de adrenalină în care pilotul Jonny Reid conduce noul Volvo S60 legat la ochi pe circuitul Hampton Downs din Noua Zeelandă.

Pentru că ştia foarte bine circuitul Hamptons Downs din Auckland, Noua Zeelandă, pilotul Jonny Reid s-a urcat la volanul noului Volvo S60, pentru a-l conducea legat la ochi. Ghidat de reacţiile maşinii şi mai ales de vocea co-pilotului său, Earl Bamber, Reid a reuşit să termine un tur de pistă în doar un minut şi 28 secunde, şi cu o viteză maximă de 193 km/h.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.