Jucărie pentru copii VS. jucărie pentru oameni mari. Care câştigă? VIDEO

Mattias Ekstrom are la activ două titluri de campion în competiţia de turisme DTM. Micha Widmaier e un puşti care se joacă în timpul său liber cu maşini teleghidate. Dar se joacă atât de bine încât a câştigat mai multe titluri mondiale în competiţiile RC. Dacă fiecare dintre ei are la dispoziţie câte un Audi S1 pentru Rallycross, care o să câştige?

Jucărie pentru copii VS. jucărie pentru oameni mari. Care câştigă? VIDEO Jucărie pentru copii VS. jucărie pentru oameni mari. Care câştigă? VIDEO

Ce ai spune dacă ai şti că două maşini care arată la fel nu sunt, de fapt, la fel? Ai un exemplu elocvent în videoclipul de mai jos, unde Mattias Ekstrom, dublu campion în competiţia de turisme DTM, conduce un Audi S1 EKS făcut pentru Rallycross, iar Micha Widmaier, un puşti pasionat de modele teleghidate, conduce - de la distanţă - un alt Audi S1, doar că în miniatură.

Tu care crezi că o să câştige cursa?

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.