KAMIQ este cel mai nou crossover din gama Skoda. Lansarea europeană va avea loc în luna martie

Premiera mondială a noului ŠKODA KAMIQ va avea loc la Salonul Auto de la Geneva între 5 şi 17 martie 2019.

KAMIQ este cel mai nou crossover din gama Skoda. Lansarea europeană va avea loc în luna martie KAMIQ este cel mai nou crossover din gama Skoda. Lansarea europeană va avea loc în luna martie

KAMIQ este cel mai nou crossover Skoda de pe piaţa europeană şi marchează următorul pas în creşterea producţiei de SUV-uri a producătorului ceh. 

Modelul ŠKODA KAMIQ este un crossover urban care se prezintă ca un partener ideal în viaţa de zi cu zi în oraş, şi în afara acestuia. KAMIQ a fost lansat deja pe piaţa din China. Numele se încadrează în lista de modele Skoda, majoritatea începe cu K şi se termină cu Q.

Cu noul ŠKODA KAMIQ, constructorul ceh face următorul pas în campania de creştere a segmentului SUV şi îşi extinde oferta cu un model compact, orientat spre stilul de viaţă al clientului european. 

Modelul ŠKODA KAMIQ combină agilitatea şi manevrabilitatea unei maşini compacte, cu avantajele unui SUV - poziţia mai înaltă a scaunelor, o vizibilitate mai bună, accesul mai uşor în maşină, precum şi o gardă la sol mai mare. 

KAMIQ este un cuvânt ce provine din limba inuiţilor din nordul Canadei şi Groenlandei, care se referă la ceva ce se potriveşte ca o mănuşă, în orice situaţie.

Premiera mondială a noului ŠKODA KAMIQ va avea loc la Salonul Auto de la Geneva între 5 şi 17 martie 2019.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.