Karim Benzema şi-a tras Veyron ca să-şi facă... selfie la volan!

Câţi fotbalişti cunoaşteţi care au Bugatti Veyron? Ei bine, sunt extrem de puţini, iar Karim Benzema s-a gândit că e cazul să facă parte din acest club elitist. Aşa că şi-a tras şi un selfie la volanul maşinii pe care o puteţi admira într-un scurt video.

Karim Benzema a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi fotbalişti francezi (deşi numele său ne prea e franţuzesc...). Prin urmare, a ajuns la cluburi foarte mari, cum ar fi Real Madrid, unde are un salariu uriaş. Evident, Benzema nu e un exemplu de modestie: după ce a fost prins cu mai mult de 200 km/h anul trecut, anul acesta a postat pe reţelele de socializare un selfie la volanul noii sale achiziţii - păi e frumos aşa?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.