Karim Habib este noul designer şef de la BMW

Începând cu prima zi a lunii iunie, canadianul născut în Liban, Karim Habib, va ocupa postul de designer şef al constructorului BMW.

Karim Habib este noul designer şef de la BMW Karim Habib este noul designer şef de la BMW

Karim Habib s-a ocupat de design-ul exterior al modelelor BMW din anul 2011, iar începând de luna viitoare acesta va avea titulatura de designer şef. După ce a studiat în Canada şi California, Habib a început să lucreze cu constructorul bavarez în diferite proiecte. Acesta a avansat foarte repede în funcţe, devenind liderul departamentului de Design Avansat şi apoi şeful BMW Exterior Design.

Habib susţine că este foarte încântat de această promovare şi este nerăbdător să lucreze cu noua echipă. Acesta este susţinut şi de Adrian van Hooydonk, Vicepreşedintele BMW Group Design. Hooydonk este de părete că Habib este cel mai potrivit om pentru acest job. Experienţa şi talentul său îl vor ajuta să depăşească orice impediment şi este încrezător că Habib este omul perfect în jurul căruia se va contura design-ul viitoarelor modele BMW - mai adaugă Vicepreşedintele BMW Group Design.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.