Kart 4x4 cu pedale

Aventura off-road are de azi noi definiţii. Un inventator german, Frank Fraune, a creat kartul 4x4 cu tracţiune integrală şi propulsie bipedă.

Kart 4x4 cu pedale Kart 4x4 cu pedale
Denumit Trailcart, ineditul vehicul beneficiază de tracţiune integrală, schimbător de viteze şi...două pedale pe post de grup moto-propulsor, inima "bestiei" fiind chiar cel care se află la volan.

Creaţia a fost remarcată de cei de la AS Group prin intermediul unui ziar local. De aici nu a mai fost mult până ce primul prototip Trailcart zburdă nestingherit pe circuitul de teste off road al lui Land Rover. Mai mult decât atât, primul client al acestui vehicul este chiar Land Rover, dorind să-l utilizeze în competiţia Land Rover Adventure Tour 2008 din Malaezia.

Din punct de vedere tehnic Trailcart este dotat cu tracţiune 4x4 permanenţă fiind capabil să treacă peste obstacole înalte de aproape jumătate de metru. Un sistem de frânare hidraulic cu dublă acţionare oferă un control al vitezei în coborâre excelent. Kartul este construit din compomente de biciclete de competiţie fiind inclus şi un schimbător de viteze Shimano Nexus cu opt trepte.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.