Kawasaki - EICMA Milano 2007

Cele două modele de succes, ZX-10R şi Ninja 250R prezentate mai întâi la Paris, au fost expuse şi la Salonul Moto de la Milano.

Kawasaki - EICMA Milano 2007 Kawasaki - EICMA Milano 2007
Supersportiva ZX-10R şi Ninja 250R au fost prezentate publicului european încă de la Paris, Kawasaki având o poziţie foarte bună pe piaţa din Hexagon. Noul ZX-10R  vine cu un cadru mai rigid, cu un motor mai bine echilibrat şi cu un design extrem de agresiv. Carenajul lui Ninja 250R ascunde cadrul şi motorul de la anticul EX/GPX 250 lansat acum mai bine de două decenii.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.