Kawasaki ZZR 1400

Kawasaki îşi va face apariţia anul acesta, la Salonul Moto de la Milano, cu noul model naked ZZR 1400.

Kawasaki ZZR 1400 Kawasaki ZZR 1400

Ca răspuns la Suzuki B-king, Kawasaki pregăteşte ceea ce ar putea fi cel mai puternic naked de pe piaţă. Varianta dezbrăcată a lui ZZR 1400 ar putea fi văzută în toamnă la Salonul Moto de la Milano şi ar putea ajunge în showroomuri încă din vara lui 2008.

Actualmente,având în vedere că Suzuki întârzie demararea vânzărilor nakedului de 1340 cmc cu 183 CP, cel mai puternic naked de serie rămâne BMW K1200R cu 165 CP. Vânzările acestui costisitor naked nu au fost chiar de natură a uimi lumea şi ca urmare streetfighterul teuton nu prea apare prin statistici.

Rămâne totuşi de văzut care vor fi pieţele capabile să absoarbă aceste bombe sexy ale motociclismului, dat fiind că nakedurile se vând mai bine în sudul Europei. În Italia cel mai bine se vând cele de 600 cmc, francezii încă se luptă cu limitarea puterii maxime la 98 CP iar spaniolii nu au o putere de cumpărare prea mare. Nemţii preferă sport-touringurile iar britanicii sunt raceri convinşi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.