Ken Block explică ce rost are pe lume Ford Raptortrax [VIDEO]

Drifterul preferat al planetei ne face un tur descriptiv al jucăriei sale de iarnă, un Ford Raptor care a suferit suficiente modificări încât să primească un nume special: RAPTORTRAX.

Ken Block explică ce rost are pe lume Ford Raptortrax [VIDEO] Ken Block explică ce rost are pe lume Ford Raptortrax [VIDEO]

Dacă la începutul lui octombrie 2014 s-a întâmplat să nimereşti pe site-ul nostru, ţi-a fost dat să vezi cum se distrează Ken Block atunci când nu munceşte. Cu toate că nu suntem genul de indiscreţi care vrem să ştim cât mai multe detalii din viaţa vedetelor, curiozitatea ne-a fost puternic stârnită de maşinăria cu care Ken Block urca şi cobora munţii prin zăpada aproape la fel de mare ca în Bucureşti atunci când ninge. 

Şi numai bine când uitasem de el, Ken s-a hotărât să vină şi cu un video în care să detalieze ideea din spatele lui Raptortrax. În mod surprinzător, Raptortrax nu a apărut pe lume pentru că domnul Block nu se simţea suficient de cool, practicitatea fiind cuvântul-cheie din spatele acestui proiect bazat pe un F-150 SVT Raptor. 

După cum vei afla chiar din gura lui Ken Block, Raptortrax a fost făcută pentru a-l duce în vârful muntelui mai multe persoane odată (în cazul în care te întrebi ce ar fi în neregură cu snowmobilele) într-un mod eficient şi nu foarte scump (alternativa foarte scumpă fiind închirierea unui elicopter). 

V8-ul de 6,2 litri de sub capotă a fost supraalimentat până pe la 650 de cai-putere, iar suspensia a fost modificată pentru a putea acomoda şenilele de 160 de kilograme bucata. Are roll-cage, scaune sport, centuri în patru puncte, locuri pentru patru persoane, suport pentru grătar, lopeţi, şi multe-multe lumini. De fapt, mai bine te lăsăm pe tine să-i descoperi detaliile.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.