Ken Block lucrează deja la Dirt 4

Cu puţină imaginaţie orice sesiune de antrenament pentru Ken Block poate fi un motiv de realizarea a unui nou clip de promovare. Atenţie la detalii însă, iar locul unde s-a filmat Twin Peaks oferă o scuză bună pentru un nou clip.

Ken Block lucrează deja la Dirt 4 Ken Block lucrează deja la Dirt 4

Locaţia aleasă pentru sesiunea de antrenamente şi înregistrări audio pentru viitorul Dirt 4 a fost Snoqualmie Falls, Washington - Dirtfish Rally School. Locul unde s-a filmat serialul Twin Peaks, mai puţin mister acum cu Fiesta HFHV şi Ken Block dar destul dramatism.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.