Kevin Hart, celebrul actor de comedie, a fost rănit într-un accident de maşină - FOTO

Cunoscutul actor de la HOLLYWOOD, Kevin Hart, un alt pasager aflat în maşină, precum şi şoferul său au suferit un accident de maşină în California.

Kevin Hart, celebrul actor de comedie, a fost rănit într-un accident de maşină - FOTO Kevin Hart, celebrul actor de comedie, a fost rănit într-un accident de maşină - FOTO

Cunoscutul actor de la HOLLYWOOD, Kevin Hart, un alt pasager aflat în maşină, precum şi şoferul său au suferit un accident de maşină în California.

Se parcă că acesta se afla la bordul unui Plymouth Barracuda când maşina s-a abătut de pe drumul aflat în Malibu Hills, puţin după miezul nopţii, în noaptea de duminică. Autoturismul a rupt parapetul de protecţie de pe marginea drumului şi a ajuns într-o groapă.

Hart şi şoferul maşinii, Jared Black, au suferit "grave răni la spate" şi au fost transportaţi la un spital din apropiere, potrivit autorităţilor.

GALERIE FOTO

Black se afla la volanul automobilului lui Hart, un model 1970 Plymouth Barracuda, când a pierdut controlul maşinii, care a ieşit de pe şosea şi s-a rostogolit.

Doi dintre pasageri au rămas blocaţi în maşină. Hart a fost primul scos din maşină, a fost transportat la reşedinţa sa din apropiere, pentru a primi îngrijiri medicale, iar apoi a fost dus la spital.

Cel de-al treilea pasager, o femeie, nu a suferit răni care să necesite îngrijirea la spital.

Poliţiştii au stabilit că Black nu consumase alcool.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.