Kia a dezvăluit istoria dezvoltării noului crossover urban XCeed – VIDEO

Autor: Marius Vișan 17 iul. 2019 Știri auto

Kia Motors a dezvăluit istoria dezvoltării noului crossover urban XCeed. Într-un scurt videoclip publicat astăzi de Kia, membri ai echipei europene de design explică modul în care a apărut pentru prima dată noul model.

VIDEO

Noul Kia XCeed reprezintă o alternativă sportivă pentru SUV-urile tradiţionale. Garda la sol a modelului XCeed este de 172 mm când rulează pe jantele de 16 inch şi 184 mm când rulează pe jantele de 18 inch, reprezentând o creştere cu până la 42 mm faţă de hatchback-ul Ceed.

Pentru noul Kia XCeed, compania a introdus primul său panou de bord complet digital, cu un display de înaltă rezoluţie de 12.3 inch, care oferă o claritate mult mai bună a informaţiilor oferite şoferilor. O altă funcţionalitate oferită în premieră în gama Ceed, este noul sistem de infotainment cu touchscreen de 10.25 inch care include sistemul de navigaţie şi UVO Con-nect. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide