Kia a dezvăluit istoria dezvoltării noului crossover urban XCeed - VIDEO

Într-un scurt videoclip publicat astăzi de Kia, membri ai echipei europene de design explică modul în care a apărut pentru prima dată noul model.

Kia a dezvăluit istoria dezvoltării noului crossover urban XCeed - VIDEO Kia a dezvăluit istoria dezvoltării noului crossover urban XCeed - VIDEO

Kia Motors a dezvăluit istoria dezvoltării noului crossover urban XCeed. Într-un scurt videoclip publicat astăzi de Kia, membri ai echipei europene de design explică modul în care a apărut pentru prima dată noul model.

VIDEO

Noul Kia XCeed reprezintă o alternativă sportivă pentru SUV-urile tradiţionale. Garda la sol a modelului XCeed este de 172 mm când rulează pe jantele de 16 inch şi 184 mm când rulează pe jantele de 18 inch, reprezentând o creştere cu până la 42 mm faţă de hatchback-ul Ceed.

Pentru noul Kia XCeed, compania a introdus primul său panou de bord complet digital, cu un display de înaltă rezoluţie de 12.3 inch, care oferă o claritate mult mai bună a informaţiilor oferite şoferilor. O altă funcţionalitate oferită în premieră în gama Ceed, este noul sistem de infotainment cu touchscreen de 10.25 inch care include sistemul de navigaţie şi UVO Con-nect. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.