Kia a dezvăluit noi imagini ale noului său concept-car 100% electric

Autor: Marius Vișan 27 feb. 2019 Știri auto

Kia a dezvăluit noi imagini ale noului său concept-car 100% electric. Acest concept-car este primul automobil complet electric în patru uşi al companiei. 

Cu o reinterpretare a grilei iconice ‘nas de tigru’, conceptul oferă o nouă mască iluminată a grilei care înconjoară blocurile optice pentru a crea un motiv optic uşor de recunoscut.

Un geam unic este utilizat atât pentru parbriz cât şi pentru plafon. Profilul înalt al automobilului şi marginile înguste ale ramelor geamurilor sunt puse în evidenţă de o linie dinamică evidentă, care atrage privirea de la stâlpul A către stâlpul C.

Conceptul include 21 de display-uri individuale cu rezoluţie foarte ridicată. Modul lor de amplasare este sincronizat sub forma unei curbe de-a lungul părţii superioare a planşei de bord, oferind un aspect care este în acelaşi timp atât casual, cât şi coordonat.

Noul concept-car Kia va fi dezvăluit pe 5 martie 2019, la Salonul Auto de la Geneva. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide