Kia a dezvăluit noi imagini ale noului său concept-car 100% electric

Noul concept-car Kia va fi dezvăluit pe 5 martie 2019, la Salonul Auto de la Geneva.

Kia a dezvăluit noi imagini ale noului său concept-car 100% electric Kia a dezvăluit noi imagini ale noului său concept-car 100% electric

Kia a dezvăluit noi imagini ale noului său concept-car 100% electric. Acest concept-car este primul automobil complet electric în patru uşi al companiei. 

Cu o reinterpretare a grilei iconice ‘nas de tigru’, conceptul oferă o nouă mască iluminată a grilei care înconjoară blocurile optice pentru a crea un motiv optic uşor de recunoscut.

Un geam unic este utilizat atât pentru parbriz cât şi pentru plafon. Profilul înalt al automobilului şi marginile înguste ale ramelor geamurilor sunt puse în evidenţă de o linie dinamică evidentă, care atrage privirea de la stâlpul A către stâlpul C.

Conceptul include 21 de display-uri individuale cu rezoluţie foarte ridicată. Modul lor de amplasare este sincronizat sub forma unei curbe de-a lungul părţii superioare a planşei de bord, oferind un aspect care este în acelaşi timp atât casual, cât şi coordonat.

Noul concept-car Kia va fi dezvăluit pe 5 martie 2019, la Salonul Auto de la Geneva. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.